Avocado Klass1

Avocado Klass1
Pris 8,90 kr
Jmf pris 55,63 kr/kg
st

Betyg:

Ursprung: Chile

Produktinformation
Avocado Klass 1.

Hårdheten på avocadon varierar, vill man vara säker på att få en mogen avocado rekommenderar vi att man köper produkten: Avocado mogen 2 st Klass 1.

Ett gammalt husmorstips för att snabba på mognadsprocessen är att lägga avokadon i en plastpåse tillsammans med ett äpple så mognar den på någon dag.

Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100g. Energi: 701kJ/168 kcal, Protein: 2g, Fett: 15,3g, Mättade fettsyror: 1,8g, Kolhydrater: 4g, Fibrer: 3g, C-vitamin: 8mg, D-vitamin: 0mcg, Folat: 62mcg, Järn: 1mg, Zink: 0,4mg. Kalcium: 11mg.

Förvaringsinformation
En omogen avokado förvarar du bäst i rumstemperatur tills den mjuknar och om du inte vill äta den direkt flyttar du den till kylen. Optimal förvaringstemperatur för avokado är +7-13°C.

Användningsinformation
En mogen avokado med sitt krämiga ljust gröna fruktkött är en höjdpunkt i sallader eller bara med lite salt och en skvätt olivolja.

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

Carl :

Helt perfekta ngn dag efter leverans. Inte stötta eller någonting. Verkligen i säsong nu (26/4)

Specialerbjudanden

 

18,95/st
Jmf.pris 78,96 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-22.00
Lördagar: 12.00-18.00
Söndagar: 12.00-22.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 2500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse te.x måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.