2. The v-glas
8W Training

2. The v-glas

15 minEnkelt
531,70 kr
2 portioner57,57 kr per portion
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff.

Dressing
0,5 tskSesamolja
0,5 stChilipeppar Röd
2 klyftaVitlök Vanlig
0,5 stKoriander - färsk
1 mskFärsk ingefära
0,5 krmSalt Fint
0,5 tskHonung Flytande
1 mskVatten
1 mskFisksås - Asiatisk
1 stLime
1 mskRisvinäger
1 mskRapsolja
Glasnudelsallad
0,5 stIsbergssallat
1 dlCashewnötter Saltade
140 gRostbiff i Skivor
70 gGlasnudlar
0,5 stRöd Paprika
40 gSalladslök
0,5 stKoriander - färsk
0,5 mskSesamfrö
0,5 stGurka
1 stMorötter
Instruktioner
1

Dressing: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.

2

Glasnudelsallad: Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten. Strimla rostbiffen. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken. Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.

Bild:

Jarda Zaoral