Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Salt Fint | |
3 st | Morötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Rödvinsvinäger | |
1 st | Bladpersilja - färsk | |
1 st | Äpplen | |
2 msk | Senap Söt och Stark | |
0,5 st | Rödlök | |
3 msk | Rapsolja | |
2 st | Rödbetor Färsk |
Skala rödbetorna och skär dem, morötter, äpple och lök i fina strimlor. Blanda senap, vinäger och olja. Krydda dressingen med salt och svartpeppar. Blanda det strimlade grönsakerna med dressingen och bladpersiljan. Smaka av med mer salt och svartpeppar om det behövs.
Bild:
Invar Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 255g Kockens
1 Bladpersilja knippe Klass1 ca 200g
1 Äpple Golden Delicious Klass1