Prosciuttosallad med granatäpple, fikon och getost
Mia Troberg

Prosciuttosallad med granatäpple, fikon och getost

30 minEnkelt
512,35 kr
4 portioner57,08 kr per portion
Vacker, välskamande och nyttig sallad som även passar som förrätt till fest.

Dressing
0,5 tskSalt Fint
1 dlValnötter
1 stBaguette
1 mskFärsk timjan
2 mskCrema Di Balsamico
3 mskValnötsolja
1 krmSvartpeppar Malen
Sallad
200 gGetost, Chevre
140 gSpenat Blad
150 gProsciutto
1 stGranatäpple
4 stFikon Färska
Instruktioner
1

Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över.

2

Dressingen. Rosta valnötterna i en stekpanna. Hacka dem. Blanda olja, balsamicokräm, nötter, timjan, salt och peppar. Häll över salladen. Servera med ett gott bröd.

Näringsinnehåll: Kcal: 580, Protein: 29,0g, Fett: 36,2g, Kolhydrater: 32,0g

Bild:

Susanna Livijn Wexell