Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
225 g | Salladsmix | |
2 msk | Ädelost | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 msk | Mat & Bak Smör | |
500 g | Lövbiff | |
1 st | Rödlök | |
0,5 dl | Vatten | |
0,5 st | Gul lök | |
160 g | Tortilla | |
2 dl | Majskorn |
Sätt ugnen på 200°C. Strimla köttet fint och bryn tillsammans med tunt skivad lök i lite smör i en het stekpanna i ett par minuter. Tillsätt majs och vatten och låt koka upp hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Fördela blandningen på tortillabröden, lägg på tunt skivad rödlök och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven ner på en plåt eller i en ugnssäker form. Grädda i ugnen tills bröden har fått lite färg, ca 5-10 minuter. Servera enchiladan med sallad och crème fraiche blandad med ädelost.
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1 65g
1 Creme Fraiche 32% 5 dl Garant
1 Smör Normalsaltat 80% 500g Valio