Enchilada blue cheese
Hemmakock

Enchilada blue cheese

30 minEnkelt
371,10 kr
4 portioner69,13 kr per portion
Enchilada blue cheese

Till servering
225 gSalladsmix
2 mskÄdelost
1 dlCreme Fraiche Naturell
1 mskMat & Bak Smör
500 gLövbiff
1 stRödlök
0,5 dlVatten
0,5 stGul lök
160 gTortilla
2 dlMajskorn
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°C. Strimla köttet fint och bryn tillsammans med tunt skivad lök i lite smör i en het stekpanna i ett par minuter. Tillsätt majs och vatten och låt koka upp hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Fördela blandningen på tortillabröden, lägg på tunt skivad rödlök och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven ner på en plåt eller i en ugnssäker form. Grädda i ugnen tills bröden har fått lite färg, ca 5-10 minuter. Servera enchiladan med sallad och crème fraiche blandad med ädelost.