Halloncheesecake med krispig botten

Halloncheesecake med krispig botten

4 tEnkelt
186,75 kr
8 portioner10,22 kr per portion
Halloncheesecake med krispig botten

250 gHallon Frysta
2,5 dlVispgrädde
2 dlStrösocker
3 stÄgg
200 gFärskost Naturell
200 gCrunch
Instruktioner
1

Vispa samman ost, socker och äggulor i en stor skål. Vispa grädden i en annan skål och vänd ner den i ostsmeten. Vispa till sist äggvitor till hårt skum i en ren, torr skål. Vänd ner skummet försiktigt i ostmeten tillsammans med hallon. Täck botten på en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter, med START!. Häll försiktigt smeten i formen så att START!-täcket inte flyttar på sig och ställ den i frysen minst 4 timmar.

Doppa formen snabbt i hett vatten innan servering och ta bort kanten. Låt cheesecaken stå i kylen ca 1 timme innan servering.