Vegetarisk broccolipaj
Hemmakock

Vegetarisk broccolipaj

5 minEnkelt
227,15 kr
6 portioner16,42 kr per portion
Vegetarisk broccolipaj

Stanning
1 krmSvartpeppar
3 stÄgg
1 tskSalt Fint
Pajdeg
125 gMat & Bak Smör/Margarin
1 mskVatten
1 mskVispgrädde
3 dlVetemjöl
Fyllning
100 gFetaost, (ca 10 bitar)
8 stFärska champinjoner
8 stKörsbärstomater
60 gSpenat Hackad Fryst, (4 bollar)
150 gRiven Ost
250 gBroccoli, (1 st)
Instruktioner
1

Blanda ihop degen och låt stå kallt i 1 timme.

2

Tryck ut degen i en form och låt stå kallt ytterligare 15 min.

3

Stick några små hål i degen med en gaffel.

4

Täck formen med aluminiumfolie och förgrädda i 225 grader i 15 min. Ta bort folien efter halva tiden.

5

Dela upp broccolin till små buketter, skiva champinjonerna och dela tomaterna. Lägg alla grönsakerna i pajskalet.

6

Vispa ihop ägg och grädde, blanda i ost och kryddor.

7

Häll stanningen över grönsakerna.

8

Grädda mitt i ugnen i 225 grader 30-35 min.