Salladsskål med cashew och färsfräs
Mia Troberg

Salladsskål med cashew och färsfräs

30 minEnkelt
378,55 kr
4 portioner26,26 kr per portion
Söta salladsskålar med fräsigt innehåll. Tycker du att det är knepigt att ta loss skålar kan du göra rätten som en sallad. Rekvisita: Agneta Livijn

Marinad
2 mskFärsk ingefära
3 mskKinesisk soja
0,5 stChilipeppar Röd
1 mskRapsolja
2 klyftaVitlök Vanlig
1 mskHonung Flytande
0,5 stIsbergssallat
1 dlCashewnötter Naturella
0,5 stZucchini
500 gKöttfärs - Nöt
1 mskRapsolja
100 gGlasnudlar
0,5 stGul lök
1 stVanliga morötter
Instruktioner
1

Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Spola dem med kallt vatten. Skala moroten. Skär långa remsor av morot och zucchini. Blanda med nudlarna.

2

Blanda marinaden och häll hälften av den över grönsakerna och nudlarna.

3

Grovhacka nötterna. Hacka löken. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Stek köttfärsen tillsammans med nötter, lök och resten av marinaden.

4

Lossa 8 st salladsblad försiktigt från isbergshuvudet. Fyll varje salladsblad med nudelsallad och toppa med köttfräset.

Näringsinnehåll: Energi (kcal) 467,7, Protein (g) 29,4, Fett (g) 23,1, Kolhydrater (g) 34,5