Fruktsallad
Malin Andersson.

Fruktsallad

15 minEnkelt
177,70 kr
4 portioner21,74 kr per portion
Fräsch fruktsallad med god smak av bland annat mango, jordgubbar och kiwi. En fruktsallad går att variera nästan hur mycket helst och är en omtyckt efterrätt som uppskattas av såväl liten som av stor. Tips: Servera gärna tillsammans med en skopa glas, lite vaniljvisp eller lättvispad grädde.

1 stMelon Cantaloupe
3 stKiwi
1 stMango Färsk
50 gPhysalis
1 stGranatäpple
200 gJordgubbar Färska
Instruktioner
1

Skala kiwi. Dela melonen på hälften och skrapa ur kärnorna. Klyfta melonen och ta bort skalet. Skär melon och mango i lagom stora bitar.

2

Dela granatäpplet och plocka ur kärnorna. Skär jordgubbar och physalis i mindre bitar.

3

Fördela frukt och bär i skålar, toppa med granatäppelkärnor.

Bild:

Kerstin Eriksson