Varm kycklingsallad

Varm kycklingsallad

40 minEnkelt
339,60 kr
4 portioner24,68 kr per portion
detox

Sallad
75 gHaricot Verts Fryst
75 gSparris Färsk
2 mskPinjenötter
6 stKörsbärstomater
1 dlFärsk bladspenat
2 stKycklingfile
4 mskBasilika - färsk
Dressing
2 mskOlivolja
1 tskÄppelcidervinäger
1 tskSenap
Instruktioner
1

Lägg kycklingbrösten i en kastrull med vatten, koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 8-10 minuter. Ta från kastrullen och låt svalna något. Ångkoka bönorna och sparrisknopparna tills de är mjälla men krispiga; fräscha upp i kallt vatten. Blanda bönorna och sparrisen med övriga salladsingredienser utom babybladen i en skål. Lägg ingredienserna till dressingen och 1 msk vatten i en burk med skruvlock och skaka om ordentligt. Skär upp kycklingen medan den är varm och tillsätt till salladen. Häll över dressingen och blanda runt så att den täcker. Servera i en stor salladskål och garnera med babyblad.