Varmrökt lax med avocado- och valnötskräm LCHF

Varmrökt lax med avocado- och valnötskräm LCHF

5 minEnkelt
385,55 kr
1 portion72,47 kr per portion
En kall rätt som går snabbt att laga

Avocadoröra
1 krmHavssalt
2 mskFärskost Naturell
2 tskPepparrot
1 stAvokado
1 tskChilipeppar Röd
1 tskCitronjuice - råpressad
1 tskOlivolja
0,5 dlValnötter
Ruccola
1 tskHonung Flytande
15 gRuccolasallat
1 tskBalsamvinäger
Eller varmrökt lax, en smaksak
100 gLax Kallrökt
Instruktioner
1

Blanda avocado krämen i en skål och lägg upp på tallriken. Häll balsamvinäger och honung i en annan skäl. Rör runt ruccolan tills ingen allt har fastnat. Forma som en boll och lägg på krämen. Dra av skinnet och lägg den varmrökta laxen ovanpå allt. Garnera med en citronskiva, olivolja, färskmalen svartpeppar och flingsalt. Klart