Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
400 g | Lax Kallrökt | |
1 msk | Dill - färsk | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Zucchini | |
1,5 tsk | Fiberhusk | |
50 g | Parmesanost | |
0,5 st | Gul lök | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt Fint | |
1 st | Dill - färsk | |
1 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Mat & Bak Smör |
Skölj zucchini och riv den grovt. Salta lätt och låt stå i ca 10 minuter. Krama ur vätskan ur den rivna zucchinin och blanda med de övriga ingredienserna. Låt stå 10 minuter till, så att fiberhusken hinner svälla.
Stek små biffar i smör på medelvärme.
Servera med kallrökt lax, hackad rödlök, crème fraiche och dill.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsinnehåll: Energi (kcal)
0, Protein (g)
8, Fett (g)
2, Kolhydrater (g)
3
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla