Kycklingsallad med päron, chèvre och Crema di Balsamico
Mia Troberg

Kycklingsallad med päron, chèvre och Crema di Balsamico

20 minEnkelt
565,60 kr
4 portioner51,10 kr per portion
Vill du fuska kan du använda färdiggrillad kyckling. Använd gärna mandolin när du strimlar löken, det blir extra gott och tjusigt!

1 krmSalt Fint
150 gFärsk bladspenat
1 mskOlivolja
150 gGetost, Chevre
1 krmSvartpeppar Malen
2 stPäron
2 dlValnötter
1 mskCrema Di Balsamico
1 stRödlök
1 stBasilika - färsk
300 gFärsk kycklingfilé
Instruktioner
1

Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olivolja. Kolla att kycklingen är genomstekt. Salta och peppra. Ta åt sidan.

2

Skär päron i tunna klyftor, strimla rödlöken, skär osten i bitar och hacka valnötterna. Lägg spenaten i en salladsskål, tillsätt kyckling och resten av ingredienserna. Dra några varv med pepparkvarnen. Hacka basilika och blanda ner. Ringla över balsamicokrämen.

Rekvisita: Design Inwest, Rosenthal studio-line

Näringsvärde: Kalorier: 434 kcal, Kolhydrater: 17 g, Protein: 29 g, Fett: 27 g

Bild:

Stefan Mattsson