Chips board
Mari Bergman

Chips board

10 minEnkelt
294,05 kr
10 portioner20,55 kr per portion
Duka fram en härlig bricka med olika sorters chips, grönsaker och dippsåser. Passar perfekt att servera på minglet, till kvällsmyset eller festen.

200 gMorötter
200 gChips lättsaltade
400 gChips med smak
250 gGurka
150 gSockerärta Färsk
250 gMajonnäs Smaksatt
200 gGuacamole
1 stLime
250 gChilisås
Instruktioner
1

Ta fram ett stort fat och tre fina små skålar.

2

Välj dina favoritchips, gärna flera olika smaker.

3

Lägg guacamole, salsasås och chilimajonnäs i skålarna.

4

Dela minimorötter, snacksgurkor och sockerärtor på längden. Skär limen i klyftor.

5

Fördela chipssmaker, dippsåser och grönsaker på fatet. Servera gärna tillsammans med något gott att dricka.

Bild:

Susanna Blåvarg