Raw lasagne
Mari Begman

Raw lasagne

20 minEnkelt
260,45 kr
1 portion74,21 kr per portion
Smakrik raw lasagne med bland annat pumpapesto och tomatsallad. Denna raw food lasagne är även vegansk.

Tomatröra
0,5 stRöd Paprika
0,5 tskFlingsalt
90 gKörsbärstomater, (1 dl)
0,5 tskBasilika - torkad
1 mskFärsk ingefära
100 gSoltorkade Tomater, (4 st)
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 tskVit balsamvinäger
Pumpapesto
0,5 tskFlingsalt
0,5 klyftaVitlök Vanlig
0,5 stAvokado
1 krmSvartpeppar Malen
0,25 stPersilja - färsk
50 gPumpakärnor
0,25 stCitron
1 mskOlivolja
Zucchiniskivor
0,5 stZucchini
1 krmSalt Fint
Topping
50 gRuccolasallat
Instruktioner
1

Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin med osthyvel eller mandolin.

2

Mixa samman alla ingredienser till pumpapeston med hjälp av en matberedare.

Tomatröra:

3

Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

Montering:

4

Varva zucchiniplattor, pumpapesto, och tomatröra. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med ruccola.

Recept. Mari Bergman

5

Lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

Pumpapesto:

Bild:

Sanna Livijn Wexell