Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Ägg | |
1 msk | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Vitvinsvinäger | |
250 g | Mat & Bak Smör | |
1 msk | Körvel - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 msk | Fransk dragon | |
2 st | Schalottenlök |
Skala och finhacka löken. Finhacka dragon. Koka ihop vinäger, lök och dragon tills all vätska kokat in. Låt svalna och vispa sedan ihop med rumsvarmt smör, äggulor, finhackad dragon, persilja, körvel och svartpeppar med hjälp av en elvisp.
Forma till en rulle i smörpapper. Låt stelna i kylen i ca 1 tim.
Kryddsmöret kan även frysas in.
Bild:
Nurlan Emir
1 Smör Normalsaltat 80% 500g Valio
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1