Linswraps recept

Linswraps recept

40 minEnkelt
209,15 kr
4 portioner14,08 kr per portion
En variant på vegetariska enchiladas. Det är currypasta och chilisås som bidrar med mycket smak. En rätt som passar att servera alla veckans dagar, gärna med en fräsch sallad till.

1 mskMat & Bak Smör
2 dlGröna Linser Torkade
1 klyftaVitlök
150 gPurjolök
400 gKrossade Tomater
168 gTortilla
1 tskRöd Currypasta
2 mskChilisås Original
1 tskSalt Fint
3 dlVatten
50 gRiven Texmexost
Instruktioner
1

Skölj linserna och låt dem ligga i kallt vatten under tiden som övriga ingredienser görs klara.

Skölj och hacka purjolöken. Låt den och den hackade vitlöken fräsa i smör några minuter i en kastrull. Blanda ner tomatkross, vatten, salt och de avrunna linserna. Låt koka på svag värme ca 30 minuter. Tillsätt currypasta och chilisås.

Fördela fyllningen på 8-10 tortillas. Rulla ihop dem till wraps. Lägg i ugnssäker form. Strö över riven ost. Gratinera i ugn vid 225° 10-12 minuter.