Kiwiklubbor med choklad och pistagenötter
Mia Troberg

Kiwiklubbor med choklad och pistagenötter

15 minEnkelt
170,75 kr
4 portioner12,71 kr per portion
Fina och nyttiga kiwiklubbor till dessert eller på mingelfesten. Den fina färgen gör sig väldigt bra på påskbuffén.

2 stKiwi Gul
50 gChokladkaka Vit
0,75 dlPistagenötter
75 gMörk chokladkaka
2 stKiwi Grön
Instruktioner
1

Skala kiwi och skär dem i 1 cm tjocka skivor tvärs över.

2

Smält den mörka och vita chokladen i två olika skålar i vattenbad eller på låg värme i mikrovågsugn.

3

Finhacka nötterna. Stick in en liten grillpinne i kiwiskivan och doppa i chokladen. Först i den mörka, sen i den vita eller ringla mönster på valfritt sätt. Doppa sedan klubban i nötterna eller strö över.

Näringsvärde: Energi (kcal) 293,

1

Protein (g) 4,

9

Fett (g) 16,9 Kolhydrater (g) 28,

9

Bild:

Linnea Swärd