Kinagryta med pasta

Kinagryta med pasta

20 minEnkelt
251,70 kr
4 portioner32,00 kr per portion
Köttfärssås med asiatiska smaker!

Kinagryta
3 mskKinesisk soja
2 stVanliga morötter
1 krmSvartpeppar Malen
250 gVitkål
1,5 dlVispgrädde
500 gKöttfärs - Nöt
Vitkålssallad
1 mskVinäger
2 mskOlivolja
250 gVitkål
Till servering
400 gTagliatelle
Instruktioner
1

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

2

Kinagryta: Skölj och strimla vitkålen. Skala och riv moroten.

3

Hetta upp lite smör eller olja i en stekpanna och bryn färs, vitkål och morot tills färsen är genomstekt och kålen är glansig.

4

Häll på vispgrädde och smaka av med soja och peppar.

5

Strimla vitkålen med t ex en osthyvel. Smaksätt med olja, vinäger salt och peppar.

Serveras kinagrytan med nykokt pasta och vitkålssallad.