Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Vit chokladmousse | ||
200 g | Vit Blockchoklad | |
1 dl | Smetana | |
1 st | Vaniljstång | |
2 dl | Vispgrädde | |
Mörk chokladmousse | ||
2,5 dl | Vispgrädde | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
50 g | Chokladkaka Ljus | |
3 st | Ägg | |
2,5 msk | Muscovadosocker | |
1 msk | Mat & Bak Smör | |
2 msk | Konjak |
Boken ges ut av Bonnier Fakta och är fotograferad av Niki Norberg.
Istället för formar eller glas ser det trevligt ut med bakelseringar, 5 cm i diameter är en lagom portionsstorlek. Klä bakelseringarna med overheadpapper. När du ska ta ur moussen, ta först bort bakelseringen och dra sedan försiktigt av overheadpappret. Overheadpapper hittar du i bokhandeln och bland kontorsmaterial.
Bild:
Niki Norberg
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla