Ladda ner vår appDölj»

Så enkelt handlar du

Fruktsallad med pinjenötter

Fruktsallad med pinjenötter
Kockens arbetstid : 20 Min  
Tillagningstid : 20 Min  
Pris per sats: 221.00 kr

Bli först med att betygsätta detta recept!
Se mer nedan

Gör så här

Skär all frukt i bitar, skrapa ur passionsfrukten. Smaka av med rikligt med balsamvinäger. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö dem över salladen vid serveringen.

Tips; Servera som en fräsch efterrätt tillsammans med glass eller som en sallad till sommarbuffén tillsammans med parmaskinka.

Påverka

Betygsätt:

1

2

3

4

5

Kommentera

Har du provat detta recept? Vad tyckte du?  

Kommentarer

Av : Anna Mathem,  tisdag 2012-01-10"Hej Anna, och tack för att du är uppmärksam på våra recept. Jag kan hålla med om att 1/2 dl per port kan tyckas aningen mycket. Mitt tips är dock att inte snåla på nötterna i denna rätt, då de ger rätten en extra dimension. Vill man ha en mindre mängd nötter är det bara att minska antalet påsar i inköpslistan. Det är så bra när man får göra precis som man själv vill, och detta är en sådan rätt! Självklart behöver man inte 3 meloner för 3 dl fruktkött. Detta är nu åtgärdat i inköpslistan samt har receptet modifierats en aning. Matglada hälsningar/Anna Mathem kundtjänst."
Av : Anna söndag 2012-01-08 "Låter det inte lite överdrivet mycket med 4 påsar pinjenötter? Zeta anger ingen mängd i sitt recept på sin hemsida. Och 3 stycken honungsmeloner när man vill ha 3 dl melonkött? En lär räcka gott och väl...."

Inköpslista

För att byta vara, klicka på varans namn.
Mango Klass1 29.90 *  
Ananas Färsk Klass1 19.95 *  
Kiwi grön Klass 1 23.80 *   Byt
Melon Honung 1,1kg 19.90 *  
Balsamvinäger Mango 20cl Zeta 49.95 *  
Pinjekärnor Naturella 50g Garant 99.80 *   Byt
Passionsfrukt Klass1
2 för 10:-
27.80 *
20.00
  Byt
Summa: 271.10 kr
 

Recept frånZetq :

Detta recept kommer från en av våra leverantörer. För mer information se www.zeta.nu

Olika sätt du kan handla på

Handla från vårt sortiment. Välj varor från våra avdelningar, sök i sökfältet eller handla direkt genom att skriva fritext.
Beställ en färdig matkasse eller våra recepttips. Du kan även göra helt egna inköpslistor som du kan spara och använda inför varje beställning.
Det smarta med våra recept är att du kan lägga ingredienserna direkt i din varukorg. Recepten anpassar automatiskt antal portioner efter din profil. Recepten tar även hänsyn till om du föredrar ekologiskt, laktosfritt, ekonomipack etc.

Bra service kostar
inget extra

Handla mat på nätet från vårt stora matsortiment och vårt breda utbud av ekologiska varor. Våra moderna frys- och kylbilar ser till att du alltid får högsta kvalitet levererat hem till dörren. Om din beställda vara är slut ersätter vi den med en liknande vara. Är ersättningsvaran billigare får du mellanskillnaden tillbaka. Är den dyrare så kostar det inget extra.

Kontakta oss

Kundtjänst
info@mathem.se
Tel: 020-15 10 10

Hur betalar jag?

Hos oss betalar du med kort alternativt mot faktura.

Kundtjänst

Kontakta kundtjänst

Ring oss

020-15 10 10
Vardagar: 08.00-22.00
Lördagar: 12.00-18.00
Söndagar: 12.00-22.00

Maila oss

info@mathem.se

Vanliga Frågor

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.