Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

45 minEnkelt
382,70 kr
4 portioner40,54 kr per portion
Fläskfilégryta med Oliver, Dijon & Dragon

600 gFläskfile Färsk
1 stFärsk Chili
1 tskDragon - torkad
2 klyftaVitlök
2 dlVispgrädde
2 stBacon Skivat
1 stSvarta oliver utan kärnor
1 mskDijonsenap
2 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Strimla bacon och bryn knaprigt i en aning smör. Hacka under tiden vitlöken och chilin och skiva oliverna. Stek helt lätt tillsammans med baconet. Lägg över i annan panna som det kan puttra i.

Bryn fläskfilén i skivor i flottet. Salta och peppra och flytta allteftersom över i pannan med bacon.

När allt kött är stekt slå i grädde, creme freche och senap i stekpannan och låt koka samman till simmig konsistens. Krydda med Dragon. Slå sedan såsen över köttet och låt puttra under lock i ca 5-10 min.

Servera med tex grönsaker.