Tjäna pengar till din förening

Martin Dahlin

Har ni tröttnat på att själva behöva köpa strumporna, salamin eller tulpanerna? Här kommer ett alternativ för de som samlar pengar till föreningen, laget eller klasskassan.

För att komma igång får ni:


checkPresentkort på mat, något som faktiskt alla familjer handlar hela tiden. Något som alla behöver.

check20 st presentkort om 300:- som gäller nya kunder på MatHem.se

checkDessa kort kan ni sälja och ta alla pengarna till lagkassan.  Ni bestämmer själv vad kunden skall betala.

checkNi kan t ex sälja dom för 150:- så tjänar ni 150:- per sålt och kort och de som köper presentkortet får 150:- gratis.

checkNär presentkorten är slut och ni tycker det är ett bra sätt att tjäna pengar på så ta då kontakt med oss på MatHem så kan vi hjälpa er att tjäna så mycket mer pengar.

checkNi behöver inte skicka tillbaka presentkorten som ni eventuellt inte säljer, utan vill ni inte göra detta så släng presentkorten, dvs det är helt ekonomiskt riskfritt för er.

Specialerbjudanden

 

29,95 kr/st
Jmf.pris 59,90 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.