/ Matkasse / Tastelines matkasse

Tastelines Matkasse

Tastelines Matkasse
469:-*
Pris 469,00 kr
Ord.pris 769,00 kr
Jmf pris 469,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Matkasse
Tastelines matkasse innehåller fem goda, nyttiga och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 43

Hej! Välkomna till tredje veckan med vår härliga gästkock Lisa Lemke! Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Hon är kanske mest känd från Tv 4 där hon lagar god och snabblagad vardagsmat i matlagningsprogrammet "Mitt kök", ofta tillsammans med vår tidigare gästkock Tommy Myllymäki. Den här veckan är det Paella på menyn. Paella görs normalt sett på ris, men här kommer en variant med den italienska pastasorten risoni. Likaså brukar man använda kyckling, het korv och skaldjur, men här gör Lisa den lite mustigare och ruffigare genom att utesluta skaldjuren. En riktig hösthit som bara blir godare om den förbereds dagen före. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Vinpocherad torsk med pepparrot och kokt potatis

  • Texmexjärpar i wrap med salsa och avokado

  • Salami- och brieostpaj

  • Indisk daal med morotssallad

  • Lisa Lemkes Risonipaella

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Meny & recept vecka 44

Hej! Lisa Lemke gör nu sin fjärde vecka som gästkock här hos oss. För er som är nya matlagare med Tastelines Matkasse så kan jag både hälsa er välkomna och berätta att Lisa är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Hon är kanske mest känd från Tv 4 där hon lagar god och snabblagad vardagsmat i matlagningsprogrammet "Mitt kök", ofta tillsammans med vår tidigare gästkock Tommy Myllymäki. Den här veckan bjuder Lisa på en riktigt mustig linssoppa toppad med grillad kyckling, avokado och mozzarella. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Äppelbiffar med morotstzatziki och kokt potatis

  • Pumpabygotto med citronstekt kolja

  • Lisa Lemkes linssoppa med grillad kyckling och avokado

  • Senapsdressade rotfrukter med kryddig korv och äppelsallad

  • Mias vegetariska lasagne

Ladda hem menyn för vecka 44 (pdf)

Bra att ha hemma v. 43:

Bra att ha hemma v. 44:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.