/ Matkasse / Tastelines ekologiska matkasse

Tastelines Ekologiska Matkasse

Tastelines Ekologiska Matkasse
585:-*
Denna vara är ekologisk
Pris 585,00 kr
Ord.pris 885,00 kr
Jmf pris 292,50 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Ekologiska Matkasse
Tastelines 5-dagarskasse består av fem goda, nyttiga och snabblagade rätter lagom till fyra personer. Recepten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår ekologiska matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av Mari Bergman, utbildad kock och näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 45

Hej! Hej och välkomna till sista veckan med vår härliga gästkock Lisa Lemke. Sist ut i gästspelet så har vi en snabblagad och krämig potatissoppa med stora vita bönor toppad med rökt fisk. Det är just dessa roliga toppingar och smakkombos som signerar Lisa Lemke. Enkel matlagning utan krusiduller men med det lilla extra och oväntade. Jag hoppas att ni har varit nöjda med Lisas recept och att ni upptäckt nya smakkombinationer och kanske även hittat några nya favoriter till receptsamlingen. Det har jag :) Nästa vecka välkomnar vi stjärnkocken Markus Aujalay till Tastelines Matkasse, missa inte det! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Kinawok med pasta

  • Pestorullad kyckling med krämig osttopping

  • Parmesan- och basilikabiffar med medelhavstzatziki

  • Lisa Lemkes krämiga potatissoppa med bönor och rökt makrill

  • Saffran- och kokosgryta med lax

Ladda hem menyn för vecka 45 (pdf)

Meny & recept vecka 46

Hej! Välkomna till premiärveckan med vår nya gästkock Markus Aujalay. Markus är stjärnkocken som syns regelbundet i Tv-rutan, främst med sin jurymedverkan i populära Tv-programet Sveriges Mästerkock. Han har både tävlat i matlagnings VM - Bocuse d Ór och lagat Nobellmiddagen, samtidigt som han har skrivit flertalet kokböcker. Det är recept från Markus senaste bok "Höst- och vintermat" som vi kommer att få ta del av här i matkassen. Det blir redig husmanskost men också recept med influenser från det Marockanska köket. Först ut i kassen hittar du renskav med mandelpotatis i tunnbröd. En riktigt snabb- och lättlagad rätt med våra fantastiska svenska smaker. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Frikadeller i tomatsås med pasta

  • Markus Aujalays renskav med kokt potatis i tunnbröd

  • Indisk tofugryta med naanbröd

  • Frittata med gravad lax och västerbottensost

  • Thaikryddad kyckling med kokossås

Ladda hem menyn för vecka 46 (pdf)

Bra att ha hemma v. 45:

Bra att ha hemma v. 46:

Specialerbjudanden

Halloween-tävling!

Mat Hem _tavlingspuff
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.