/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Röster från våra kunder

Gott!
Jag gillar 3-dagarskassen!
- Kalle Yngvesson

Meny & recept vecka 40

Hej! Välkommen till sista vecka med vår gästkock Jennie Walldén. Jennie är marknadschefen och tvåbarnsmamman från Skåne som i fjol vann ”Sveriges Mästerkock”. Vi har fått njuta av 4 fantastiskt goda rätter och vi hoppas att ni har fått prova på nya smakupplevelser och nya utmaningar i köket. Denna vecka är det Jennies passion för det italienska köket som gästar matkassen. En krämigt god fänkålsrisotto som du serverar tillsammans med en sallad på svenska höstäpplen och röda linser. Hoppas att det ska smaka. Psst! Missa inte nästa vecka då vår nya gästkock Lisa Lemke gör entré med sin ljuvliga husmanskost med klassisk Lisatvist :) Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Köttfärs- och zucchinigratäng med blomkål och mozzarella

  • Pestopasta med citronkryddad fisk

  • Jennie Walldéns fänkålsrisotto

Ladda hem menyn för vecka 40 (pdf)

Meny & recept vecka 41

Hej! Välkomna till första veckan med vår nya gästkock Lisa Lemke! Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam och kanske mest känd från Tv 4 där hon lagar god och snabblagad vardagsmat i matlagningsprogrammet "Mitt kök", ofta tillsammans med vår tidigare gästkock Tommy Myllymäki. Lisas 5 recept som du kommer att få ta del av här i matkassen är riktigt härlig husmanskost med klassisk Lisatvist. Först ut så får du laga en ljuvligt krämig och god strömmingslåda med kantareller. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Timjanköttbullar i gräddsås med ostgratinerad potatis

  • Lisa Lemkes strömmingslåda med kantareller

  • Saffransdoftande fiskgryta med varm baguette

Ladda hem menyn för vecka 41 (pdf)

Bra att ha hemma v. 40:

Bra att ha hemma v. 41:

Specialerbjudanden

 

49,95 kr/st
Jmf.pris 90,82 kr/kg
st

 

19,95 kr/st
Jmf.pris 39,90 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.