/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269.00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 52

Hej! Välkomna till denna härliga decembervecka. Sista veckan för året bjuder på en lättlagad torsk i senapssås, mumsiga frikadeller i tomatsås, signerat vår tidigare gästkock Malin Söderström och en härlig och fräsch blomkålstabbouleh med stekt kyckling och avokadodipp. Vill du ha en lite matigare tabbouleh så passar det jättebra att tillsätta lite couscous men tänk då på att krydda lite extra. Hoppas att det ska smaka och vi önskar en riktigt God Jul! Psst! Vecka 3 lanserar vi en nykomling i matkassefamiljen. Så för dig som gillar det vegetariska köket lite extra kan du snart testa vår vegokasse med ägg, ost och mejeriprodukter. Trevlig matlagning, Mari Bergman

  • Torsk i krämig senapssås med kokt potatis

  • Malins frikadeller i tomatsås

  • Stekt kyckling med blomkålstabbouleh och avokadodipp

Ladda hem menyn för vecka 52 (pdf)

Meny & recept vecka 1

Hej och gott nytt år! Härligt att ni är med oss in på det nya året. Vi har 5 riktiga godingar på menyn denna vecka. Först ut hittar du Malin Söderströms sojabakade laxfilé med wasabimajonnäs- en dunderhit från Malins gästspel i våras. Wasabimajonnäsen ger verkligen rätten sin speciella och smakrika touch och våga gärna göra din egna majonnäs fastän du kanske inte tidigare har testat. Det är enkelt. Jag lovar! En annan smakförhöjare denna vecka är den goda ajvarkryddan. Ajvar passar bra i mycket och här använder vi den som smaksättning i de goda nötfärsbiffarna med krämig paprikasås. Psst! Vecka 3 lanserar vi en nykomling i matkassefamiljen. Så för dig som gillar det vegetariska köket lite extra kan du snart testa vår vegokasse med ägg, ost och mejeriprodukter. Trevlig matvecka! Mari Bergman

  • Malins sojabakade laxfilé med grönt ris och wasabimajonnäs

  • Ajvarbiffar med krämig paprikasås

  • Rotfruktsgratäng med rökt skinka

Ladda hem menyn för vecka 1 (pdf)

Bra att ha hemma v. 52:

Bra att ha hemma v. 1:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.