/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Vår 3-dagarskasse är en matkasse som erbjuder en lösning med tre färdigplanerade middagar för 4 personer. Rätterna är snabblagade och passar både barn och vuxna, stora som små.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Meny & recept vecka 35

Hej! Välkomna till denna sista augustivecka! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig sommar och att ni är laddade inför hösten med allt vad det innebär. I Tastelines Matkasse blir det 3 nya spännande gästkockar i höst som kommer att bjuda er på smaker från sina bästa recept. Mästerkocksvinnaren Jennie Walldén, härliga Lisa Lemke och fantastiska Markus Aujalay. Så missa inte Jennies premiär nästa vecka! Veckans meny är fylld med godsaker som bland annat klassiska pannbiffar med stekt lök och ärtor, så gott i all sin enkelhet. De smarriga fiskfrallorna med ärtpuré blev smakpanelens storfavorit och likaså den härligt fräscha räksalladen med avokado, ägg och grapefrukt blev väldigt poppis. Vill du ha en matigare rätt kan du koka lite pasta och blanda upp salladen med. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Pannbiff med stekt lök och ärtor

  • Fiskfralla med ärtpuré och dilldipp

  • Räksallad med avokado, grapefrukt och kokt ägg

Ladda hem menyn för vecka 35 (pdf)

Meny & recept vecka 36

Hej! Nu är det äntligen dags att välkomna vår första gästkock inför hösten. Jennie Walldén är marknadschefen och tvåbarnsmamman från Skåne som i fjol vann ”Sveriges Mästerkock”. Med mat som sin största hobby lever hon nu sitt drömliv efter en raketsnabb karriär och uppfylld dröm genom sitt kokbokssläpp. Det är just ifrån Jennies kokbok ”Smaker i mitt hjärta” som du kommer att få ta del av här i matkassen. Fem härliga rätter med smaker från både det korianska och italienska köket. Först ut denna vecka är Jennies Thai fish Cakes som du serverar med en sötsyrlig dipp och nykokt ris. Fantastiska smaker som gifter sig perfekt med varandra. Hoppas att de ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Kycklingpasta med örtig ragu

  • Köttbullar med apelsin- och vitkålssallad

  • Jennie Walldéns Thai fish Cakes

Ladda hem menyn för vecka 36 (pdf)

Bra att ha hemma v. 35:

Bra att ha hemma v. 36:

Specialerbjudanden

Italien

19,95 kr/st
Jmf.pris 9,98 kr/st
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.