/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 48

Hej! Välkomna till vår tredje vecka med vår gästkock Markus Aujalay. Markus är stjärnkocken som syns regelbundet i Tv-rutan, främst med sin jurymedverkan i populära Tv-programet Sveriges Mästerkock. Han har både tävlat i matlagnings VM - Bocuse d Ór och lagat Nobellmiddagen, samtidigt som han har skrivit flertalet kokböcker. Det är recept från Markus senaste bok "Höst- och vintermat" som vi får ta del av här i matkassen. Den här veckan är det en härlig oxchili på menyn. En chili mår ju bäst av att få stå och koka riktigt länge vilket du kanske inte har tid med en vardagkväll. Därför hittar du också en supersnabb laxrätt på menyn som du trollar ihop på drygt 20 min. Så passa gärna på att koka ihop din chili en dag i förväg och njut samtidigt av en god lax med smak av härlig saffran och lime. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Ugnsbakad lax med fänkål och saffran

  • Betor med valnötsströssel och rostad vitlök- och auberginekräm

  • Markus Aujalays oxchili med kakao, öl och koriander

Ladda hem menyn för vecka 48 (pdf)

Meny & recept vecka 49

Hej! Vi är nu redan inne på fjärde veckan med vår gästkock Markus Aujalay. Markus som är stjärnkocken som syns flitigt i Tv-rutan, främst med sin jurymedverkan i populära Tv-programet Sveriges Mästerkock har bjudit på härlig husmanskost från sin senaste bok Höst- och vintermat. Denna vecka är det smaker från det marockanska köket som får ta plats på menyn. En härlig kycklingrätt med kryddor som saffran, kanel och spiskummin hittar du i veckans matkasse. Lägg gärna in kycklingen i sin marinad redan kvällen före så spar du lite tid vid tillagningen. Missa inte vår facebooktävling! Vi lottar ut 5 exemplar av Markus nya bok samt 2 härliga luncher ute på Markus trädgårdscafe Winterviken. Läs mer på sista sidan i receptbladet. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Krämig dillfisk med purjo och tomat

  • Små parmesanbiffar med potatis och lingonsås

  • Markus Aujalays marockanska kyckling med saffran

Ladda hem menyn för vecka 49 (pdf)

Bra att ha hemma v. 48:

Bra att ha hemma v. 49:

Specialerbjudanden

Egypten

16,95 kr/st
Jmf.pris 65,19 kr/kg
st

USA

11,95 kr/st
Jmf.pris 11,95 kr/st
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.