/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Vår 3-dagarskasse är en matkasse som erbjuder en lösning med tre färdigplanerade middagar för 4 personer. Rätterna är snabblagade och passar både barn och vuxna, stora som små.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Meny & recept vecka 30

Hej! Denna vecka har vi härliga rätter i matkassen. Asiatiska köttbullar i kokossås med spicy sallad, en enkel och smakrik rätt som du bestämmer styrkan på själv. Gillar du hetta hottar du upp såsen med lite extra currypasta och en extra dutt med chiliflingor på salladen. Veckan fortsätter med en klassisk svensk kokt torsk med äggsås. Gott, enkelt och barnvänligt. Sist men inte minst avslutar vi veckan med en asiatisk nudelwok med marinerad lövbiff och härligt krispiga grönsaker. Lycka till och smakliga måltider! Trevlig matvecka! Mari Bergman

  • Asiatiska köttbullar i kokossås med spicy sallad

  • Kokt torsk med äggsås potatis och ärtsallad

  • Risnudlar med grönsaker och marinerat nötkött

Ladda hem menyn för vecka 30 (pdf)

Meny & recept vecka 31

Hej! Supergoda färsbiffar inleder denna sommarvecka. De serveras med en mild couscoussallad toppad med nystekta salta halloumikuber och en härlig sötma från melon. Det som jag gillar lite extra mycket med den här rätten är att det går utmärkt att variera melonsorterna efter tycke och smak. Testa gärna med vattenmelon nästa gång du lagar denna rätt. Receptet kommer från Pontus Frithiof. Tastelines supersnabba kycklingpasta är ett säkert kort på bordet när du vill ha en god och snabblagad rätt till middagsbordet. Även en klassisk panerad fisk med morotstzatziki hittar du bland veckans middagar. Testa gärna att blanda i lite cornflakes i ströbrödsblandningen det kommer att göra succé hos kidsen. :) Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Pontus färsbiffar med halloumi- och meloncouscous

  • Panerad fisk med morotstzatziki

  • Krämig kycklingpasta med soltorkad tomat

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Bra att ha hemma v. 30:

Bra att ha hemma v. 31:

Specialerbjudanden

Övriga

29,95 kr/st
Jmf.pris 27,73 kr/l
st

Brasilien

9,95 kr/st
Jmf.pris 24,87 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.